A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. :) Bővebb információ Rendben!
Termékek Menü

Arctorna workshop - egy fontos kiegészítő az arcápolásban

Arctorna workshop - egy fontos kiegészítő az arcápolásban

Mi az arctorna?

Sok-sok módszeresen egymásra épülő gyakorlat, melyekkel erősítjük és rugalmasítjuk az arcizmokat, hogy az arc kinézete tónusosabb, feszesebb és fiatalabb legyen. Épp úgy, mint a testen.

Arctorna Mónival!

Móni, legalább 15 évet letagadhat a korából, mi nem akartuk elhinni, amikor elárulta, hány éves....Az arca gyönyörű feszes, egy ránc sincs rajta, telt és puha a bőre, üde a tekintete! Úgyhogy, gyerünk csajok arctornázni!! 

Mit tanulsz a workshopon?

Az arctorna workshop egy 4 órás mini tanfolyam, ahol megtanítom neked, hogyan lehet az arcon lévő izmokat hatékonyan fejleszteni. Megmutatom milyen gyakorlatokkal hogyan érhetsz el jó eredményt a problémás területeken. Gyakorlati megoldást kapsz arra, hogyan tüntesd el a tokát, a szem alatti karikákat, vagy a sötét foltokat, hogyan feszesítheted a megereszkedett szemhéjakat, hogyan töltheted fel az ajkakat, az orr melletti barázdákat és a mimikai ráncokat. Összeállítunk egy komplett gyakorlatsort, aminek segítségével képes leszel egyedül is magabiztosan edzeni a teljes arcod. A tanfolyam végére egy könnyen használható gyakorlati tudást kapsz.

Játék! Játék!

A kortalan szépség megtartásához nem csak a helyes bőrápolás fontos, ugyanis az arc szépsége nagyban függ az arc izmainak fittségétől. Amikor az izmok elkezdenek gyengülni, az arc egyre petyhüdtebbé válik, fáradtabbnak, öregebbnek néz ki. Ezt a lassú sorvadási folyamatot képesek vagyunk megállítani arcunk izmainak rendszeres edzésével, ugyanúgy mint a test bármely részén.

Írd meg kommentben a facebook poszt alatt, hogy hallottál-e már az arctornáról és jelölj meg valakit, vagy valakiket, akivel szívesen részt vennél az augusztusi arctorna workshopon. A kommentelők közül egy valakit kisorsolunk, aki ingyenesen részt vehet Budapesten, a Szeptember 16-i arctorna workshopon. A workshopon pedig Phi meglepetés is várni fog :)

Anyagiak:

A tanfolyam díja egyébként 12 000 Ft. A regisztrációs díj 4000 Ft, melyet Móninak kell  előre átutalni. (Az átutaláshoz szükséges adatokat jelentkezés után fogja elküldeni e-mailen.) A fennmaradó összeget a tanfolyam végén kell fizetni. A foglalkozáson a férőhelyek száma korlátozott, maximum 8 fő.

Időpont:

Szeptember 16, 10:00-14:00-ig

Helyszín:

1114 Budapest, Bartók Béla út 5.

Jelentkezés és további információ: monika.mudra@gmail.com

Gyere el, próbáld ki, mert nemcsak egy fantasztikus arcfiatalító módszer birtokába jutsz, hanem egy nagyszerű csapattal, vidám órákat tölthetsz el együtt!

A megosztás nem feltétele a játéknak, de megköszönjük :)

Arctornáról bővebben ITT olvashatsz.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: arcápolás arctorna