A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. :) Bővebb információ Rendben!
Termékek Menü

Változékony természet

Változékony természet Nagyon ritkán találni olyan natúrkozmetikumokat, melyek bár természetes alapanyagokból készülnek, a készítőik még arra is figyelnek, hogy az alapanyagok ténylegesen tartalmazzák a tápanyagokat, azok ne legyenek túlfinomítva. A Phi krémek ezek közé a ritkaságok közé tartoznak.
"Az alapanyagokat a természet adja, a természet pedig változékony természetű… ezért színük, illatuk, a szezonális különbségeknek, a termőtalaj minőségének és az alapanyag fajtájának megfelelően változhat.. Mindezek miatt, noha mindig ugyanazt a receptet követem, egy-egy Phi krém elkészítésénél, egy kicsit mindig egyedi, egy kicsit mindig speciális lesz a végeredmény.  Sokat utazok az országban és mindig beiktatok egy-egy látogatást helyi termelőkhöz, ahol meg tudom nézni a saját szememmel, hogy egy adott összetevő tényleg olyan minőségű-e, amit elvárok tőle. Sosem adom lejjebb! Ha tehetem, elkerülöm a túlfinomított anyagokat. Jövő hetemet újra az Őrségben töltöm a családdal. Az őrségi csodákban még sosem csalódtam. Az ottani olajok ámulatba ejtőek, sokáig érezhető, eredeti illatuk van, állaguk nem híg, hanem pont olyan, amilyennek lenniük kell. Alig várom, hogy újra bevásárolhassak ezekből a phinomságokból és már most készülhettek arra, hogy szeptemberben minden krémem újra őrségi csodákban lesz gazdag. :) Azt pedig biztosan ígérhetem, hogy ha találok valami igazán különlegeset, akkor készítek pár limitált kiadást újra, úgy mint ahogy a Tiszta Levendula Nyári Arckrém is volt. ;)" Áfonya csoda Mariann, a Phinomságok alkotója
Tartalomhoz tartozó címkék: természet natúrkozmetikum