A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. :) Bővebb információ Rendben!
Termékek Menü

Acmella - a természetes BOTOX

Acmella - a természetes BOTOX Gondoltátok volna, hogy ez a kicsi csúnyácska virág micsoda csodás képességek birtokában van? A modern kultúrákban főleg bőrápoló szerként ismerik a magyarul zsibbasztófű névre hallgató (nevét onnan kapta, hogy az acmella kivonata enyhén zsibbadós, szurkálós érzést okozhat. Ez jó jele annak, működik a hatóanyag. Pár perc alatt elmúlik.)

Dél-amerikai növényfajt, hiszen nagyszerű gyulladáscsökkentő, arcfiatalító tulajdonságokkal bír, natúrkozmetikumokban gyakran használt összetevő. Őshazájában ennél jóval praktikusabb célra is használják: például fájdalomcsillapítóként, kifejezetten fogfájás idején. A modern fogorvoslásban Cambridge Egyetem kutatóorvosai természetes érzéstelenítő injekciók fejlesztéséhez alkalmazzák pont a fenti tulajdonságainak okán…

A brazíliában honos csípős ízű gyógynövényke, napjainkban egész évben virágzik a trópusi vidékeken és Madagaszkár szigetén. A népgyógyászatban már évszázadok óta használják. Kozmetikai szempontból a magas alkilamid tartalma miatt érdekes. Az acmella virágjából készült kivonat bőrfeszesítő, öregedés jeleit késleltető, kiváló ránctalanító tulajdonságokkal rendelkezik. az egyik leghatékonyabb természetes anyag a mélyülő ráncokkal szembeni küzdelemben Nem véletlenül becézik növényi botoxnak. A jó hír az, hogy bármely bőrtípusra alkalmazható és teljesen ártalmatlan.

Grammját „aranyárban” mérik, igazi kuriózum a natúrkozmetikumokban.

3 termékünkben is használjuk: Vadrózsa varázs szemkörnyékápoló, Vadrózsa varázs arckrém, Pazar café szemkörnyékápoló