A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. :) Bővebb információ Rendben!
Termékek Menü

Arctorna workshop - egy fontos kiegészítő az arcápolásban

Arctorna workshop - egy fontos kiegészítő az arcápolásban

Mi az arctorna?

Sok-sok módszeresen egymásra épülő gyakorlat, melyekkel erősítjük és rugalmasítjuk az arcizmokat, hogy az arc kinézete tónusosabb, feszesebb és fiatalabb legyen. Épp úgy, mint a testen.

Arctorna Mónival!

Móni, legalább 15 évet letagadhat a korából, mi nem akartuk elhinni, amikor elárulta, hány éves....Az arca gyönyörű feszes, egy ránc sincs rajta, telt és puha a bőre, üde a tekintete! Úgyhogy, gyerünk csajok arctornázni!! 

Mit tanulsz a workshopon?

Az arctorna workshop egy 4 órás mini tanfolyam, ahol megtanítom neked, hogyan lehet az arcon lévő izmokat hatékonyan fejleszteni. Megmutatom milyen gyakorlatokkal hogyan érhetsz el jó eredményt a problémás területeken. Gyakorlati megoldást kapsz arra, hogyan tüntesd el a tokát, a szem alatti karikákat, vagy a sötét foltokat, hogyan feszesítheted a megereszkedett szemhéjakat, hogyan töltheted fel az ajkakat, az orr melletti barázdákat és a mimikai ráncokat. Összeállítunk egy komplett gyakorlatsort, aminek segítségével képes leszel egyedül is magabiztosan edzeni a teljes arcod. A tanfolyam végére egy könnyen használható gyakorlati tudást kapsz.

Játék! Játék!

A kortalan szépség megtartásához nem csak a helyes bőrápolás fontos,( használj inkább natúrkozmetikumot, vagy natúr shea vajat, natúr olajokat, bio anyagokat, a fullasztó kőolajszármazékokat, káros vegyszereket, parabéneket lehetőség szerint kerüld el!) ugyanis az arc szépsége nagyban függ az arc izmainak fittségétől. Amikor az izmok elkezdenek gyengülni, az arc egyre petyhüdtebbé válik, fáradtabbnak, öregebbnek néz ki. Ezt a lassú sorvadási folyamatot képesek vagyunk megállítani arcunk izmainak rendszeres edzésével, ugyanúgy mint a test bármely részén. 

Írd meg kommentben a facebook poszt alatt, hogy hallottál-e már az arctornáról és jelölj meg valakit, vagy valakiket, akivel szívesen részt vennél az augusztusi arctorna workshopon. A kommentelők közül egy valakit kisorsolunk, aki ingyenesen részt vehet Budapesten, a Szeptember 16-i arctorna workshopon. A workshopon pedig Phi natúrkozmetikumok is várni fognak :)

Anyagiak:

A tanfolyam díja egyébként 12 000 Ft. A regisztrációs díj 4000 Ft, melyet Móninak kell  előre átutalni. (Az átutaláshoz szükséges adatokat jelentkezés után fogja elküldeni e-mailen.) A fennmaradó összeget a tanfolyam végén kell fizetni. A foglalkozáson a férőhelyek száma korlátozott, maximum 8 fő.

Időpont:

Szeptember 16, 10:00-14:00-ig

Helyszín:

1114 Budapest, Bartók Béla út 5.

Jelentkezés és további információ: monika.mudra@gmail.com

Gyere el, próbáld ki, mert nemcsak egy fantasztikus arcfiatalító módszer birtokába jutsz, hanem egy nagyszerű csapattal, vidám órákat tölthetsz el együtt!

A megosztás nem feltétele a játéknak, de megköszönjük :)

Arctornáról bővebben ITT olvashatsz.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: arcápolás arctorna