A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. :) Bővebb információ

bemutatkozás

A Klikkmarketingnél jártunk, és bőrápolási tippeket adtunk!

2022. 04. 20. 09:34:26
Úgy gondoltuk, hogy megmutatjuk a Klikkmarketing csapatának, hogy hogyan működik nálunk egy arcápolási tanácsadás, és hogy mit kell tudni a bőrápolási rutinról és az egyes hatóanyagokról. Mindannyian sok érdekes élménnyel gazdagodtunk. De nézzük, mint gondolnak erről a Klikkesek!

Mi a natúrkozmetikum titka?

2022. 02. 22. 15:37:36
Miben rejlik a natúrkozmetikum titka? Miért hatásosak, miért népszerűek a természetes összetevőkből készült krémek? Mit jelent pontosan ez a fogalom? Nézzük!

Reggeli rutinom: kíméletlenül őszinte poszt következik (Mariann)

2021. 02. 24. 16:25:54
Ahogy közeledik a születésnapom, esküszöm, egyre több ráncot vélek felfedezni reggelente. A négy gyerek + férj + kutya sem mindig segít abban, hogy a ráncaim kisimuljanak.... De szerencsére nem reménytelen a helyzet, hiszen elég jó az Anti-age rutinom. Viccet félretéve, a PHI társtulajdonosaként és alapítójaként sem vagyok képes rá, hogy a krémjeink időgépként funkcionáljanak. 20 éves fejem nem lesz már soha többet, ezt el kell fogadni. De mire a reggeli rutinom végére érek, már nem is annyira rémisztő az a tükörkép.  

Szujó Nóra

2019. 09. 18. 12:16:07

Diplomás élelmiszermérnökként hatalmas öröm számomra, hogy egyetem után a szakmámhoz kapocslódóan tudtam elhelyezkedni. Mivel növényi olajok és vajak specializáción végeztem, számomra testhezálló lehetőséget kaptam a PHI-nél, mégpedig, hogy egy saját márkát építsek fel. Ez lett a BotanicOil Natural Slow Skincare. 

Nagy Leia Timea

2017. 01. 02. 20:25:10

Tervezőként elmondhatom, hogy a legszebb "feladatot" a Phi Kozmetikum család felöltöztetésével kaptam. A ruha, amely most átöleli a kis üvegeket, a bennük rejtőzködő krémek energiájából fejlődött napról, napra.

Gerhardt-Rácz Marianna

2017. 01. 02. 20:17:04

 Okleveles Fitoterapeuta, Aromaterapeuta

A természet szerves része az életemnek, minden egyes termékünket képzett szakmai háttérrel, szívvel, lélekkel fejlesztem.

Az oldal tetejére