A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. :) Bővebb információ Rendben!
Termékek Menü

Változékony természet

Ritkán találni olyan natúrkozmetikumokat, melyek bár természetes alapanyagokból készülnek, a készítőik még arra is figyelnek, hogy a hatóanyagok olyan mennyiségben kerüljenek bele a krémekbe, mely mennyiség már szemmelláthaó eredményeket is hozhat. A Phi krémek ezek közé a ritkaságok közé tartoznak.
A natúrkozmetikumok alapanyagát a természet adja, a természet pedig változékony természetű… ezért színük, illatuk, a szezonális különbségeknek, a termőtalaj minőségének és az alapanyag fajtájának megfelelően változhat.. Mindezek miatt, noha mindig ugyanazt a receptet követem, egy-egy Phi natúr krém elkészítésénél, egy kicsit mindig egyedi, egy kicsit mindig speciális lesz a végeredmény.  Sokat utazok az országban és mindig beiktatok egy-egy látogatást helyi termelőkhöz, ahol meg tudom nézni a saját szememmel, hogy egy adott összetevő tényleg olyan minőségű-e, amit elvárok tőle. Sosem adom lejjebb! A Phi natúrkozmetikumok mind parabénmentesek, paraffinmentesek (azaz kőolajszármazékoktól mentesek) PEG mentesek, SLS mentesek, szilikonmentesek és nem végzünk állatkísérleteket.
Tartalomhoz tartozó címkék: természet natúrkozmetikum