A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. :) Bővebb információ Rendben!
Termékek Menü

Böszörményi Anita - Kozmetikus tanácsadó, szépségterapeuta

A szépség titka: harmónia önmagunkkal és a természettel. 

A nagymamám inspirációjára lettem kozmetikus. Lassan húsz éve vagyok ezen a pályán, kis kitérővel - 4 évet a szociális szférában töltöttem. Egy gyermekotthonban dolgoztam nevelőként - majd visszatértem hivatásomhoz. Célkitűzésem hozzásegíteni a Nőket, hogy kortól függetlenül a lehető legjobb formába hozzák a bőrüket és az egészségüket a legtermészetesebb módszerekkel!
Az elmúlt 20 évet folyamatos tanulással töltöttem, minden érdekelt, ami a szépségápolással kapcsolatos: holisztikus bőrápolás, aromaterápia, különféle masszázs technikák, gépi anti-aging eljárások. Jelenleg a női jóga az ajurveda a keleti meridián masszázs és a natúr kozmetika a szenvedélyem...
Hiszek benne, hogy jó közérzetünk és ragyogó kinézetünk titka a megfelelően kiválasztott hatóanyagok, kezelési eljárások, táplálkozási szokásaink megválasztásában és élet ciklusaink ismeretének egyensúlyának rejlik!
A PHI olyan értékeket képvisel, amellyel maximálisan azonosulni tudok, ezért a professzionális vonalat ehhez méltóan alakítottam ki!
A kezelési rendszer két vezérelve a Szakértelem és az Intuíció.
 
A PHI „INTUITIVE SKINCARE” kozmetikus tanácsadójaként egyéni képzésekkel segítem a kozmetikusokat, hogy vendégeik számára a legjobb termékkel a legjobb eredményt tudják elérni.
 
Mindemellett saját kozmetikát vezeteke Szentedrén és természetesen PHI „INTUITIVE SKINCARE” professzionális termékekkel dolgozom.
 
Kezelésre való jelentkezés: 06 30 363 46 85
blog comments powered by Disqus