Barion Pixel
A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. :) Bővebb információ
22.980 Ft
Nem értékelt
Készlet kiszállításhoz: 51 db raktáron
Személyesen: Keresd üzletünkben!
Szerezhető hűségpontok: 1

E-vitamin = szép és egészséges bőr

A Violet Retinol A+C+E egy könnyed, tört fehér színű,  emulziós szérum, mely liposzóma formában tartalmaz A-, C- és E-vitamint, melyek együtt szinergiában erősítik egymás hatását. Hozzáadott illatanyagot nem tartalmaz, de illata a természetes összetevőkből adódóan enyhén virágos.

+

Inside Out Beauty E-Vitamin8 Tokoferol, Tokotrienol kapszula (60db) E vitamin = szép és egészséges bőr és haj. 

A természetben előforduló E-vitamin 8 komponensből áll. A hagyományosan ismert négy tokoferol molekula (alfa-, béta-, gamma-, delta E-vitamin izomer), és négy nagyon ritkán előforduló tokotrienol molekula (alfa-, béta-, gamma-, delta E-vitamin izomer) alkotja az E-vitamin családot.

E-vitamin kívül és belül

22.980 Ft
Kívánságlistára teszem

Leírás

Leírás

|||||

ACE Violet retinol liposzómás szérum:

A Violet Retinol egy könnyed emulziós szérum, mely liposzóma formában tartalmaz A-, C- és E-vitamint, melyek együtt szinergiában erősítik egymás hatását. A liposzóma technológia lehetővé teszi, hogy a kulcshatóanyagok stabil formában a bőr mély rétegeibe juthassanak. Ott szabadulnak fel a kapszulából, ahol hatásukat a lehető leghatékonyabban tudják kifejteni. A liposzómás kapszulázás (Liposome Encapsulated Delivery, LED) technológia lényege, hogy a liposzómák a hordozott anyag (jelen esetben az A,C ÉS E-vitamin) körül egy speciális foszfolipid membránt, lényegében egy mikroszkopikus buborékot alkotnak, így védve azt. A liposzómás kapszulázás javítja a felszívódás hatékonyságát, mivel a membrán mindaddig védi a hatóanyagokat, amíg azok el nem érik a szervezetben a kívánt helyet. Az ily módon kapszulázott hatóanyagok tehát célzottan juttathatóak el a bőrben a kívánt pontra. Egyes kutatások eredményei arra utalnak, hogy a liposzómák segítségével a szervezetbe juttatott vitamin biohasznosulása akár a kétszerese is lehet annak a szintnek, amit a Nemzeti Egészségügyi Intézetek (NIH) vizsgálatai alapján korábban lehetségesnek gondoltak

Kinek ajánljuk? kombinált bőrre, normál bőrre, vízhiányos bőrre, érett bőrre ráncok ellen és ráncok megelőzésére

Fő hatóanyagok: Liposzómás A+C+E vitamin, Ibolya kivonat, Betain, Allantoin, hidratáló Sodium PCA,

Az Inside out beauty E-vitamin8 kapszula

A természetben előforduló E-vitamin 8 komponensből áll. A hagyományosan ismert négy tokoferol molekula (alfa-, béta-, gamma-, delta E-vitamin izomer), és négy nagyon ritkán előforduló tokotrienol molekula (alfa-, béta-, gamma-, delta E-vitamin izomer) alkotja az E-vitamin családot.

Az Inside out beauty E-vitamin8 egy teljes spektrum tokoferol/tokotrienol E-vitamin komplex. Olyan E-vitamin készítmény, amely a kiváló felszívódású Natural E3® vörös pálmaolaj tokotrienolokat kevert tokoferolokkal kombinálja, ezáltal mind a 8 db E-vitamin izomert tartalmazza jól hasznosuló formában. Ez a kombináció sokszorosan felülmúlja az összes klasszikus E-vitamin (alfa-tokoferol) készítmény hatékonyságát, és újraértelmezi mindazt, amit az E-vitaminról eddig gondoltunk.

E vitamin = szép bőr, egészséges haj

  • A tokotrienolok optimálisan halmozódnak fel a bőr felső rétegeiben. Gátolják a bőr öregedését, védenek az UV / ózon sugárzás káros oxidációs hatásától. Tokotrienollal kezelt bőrben található az E-vitaminok koncentrációja 7-30 szer nagyobb, mint a kontroll bőrréteg esetén [17].
  • Kimutatható, hogy a tokotrienolok az alfa-tokoferolnál lényegesen nagyobb koncentrációban halmozódnak fel a bőrben, és hatékonyabb védelmet biztosítanak az UVB fény káros hatásai ellen. A tokotrienolok tovább növelik a hatékonyságát fényvédő kozmetikumoknak, amelyek az ultraibolya sugárzás behatolásának mértékét csökkentik, vagy elnyelik.
  • Kettős placebo kontrollált vizsgálatban a Tokotrienolok (50mg) es Astaxanthin (2mg) együttes használata növelte a száraz bőr nedvesség tartalmát, rugalmasságát, csökkentette a ráncosodás mértékét, és segítette a szem alatti karikák eltűnését [18].
  • Férfias típusú hajhullásban szenvedőknél napi 2x50mg tokotrienol használatával 8 hónap után számottevő hajsűrűség növekedést értek el, köszönhetően a tokotrienolok gyulladáscsökkentő és bőrvédő hatásának [19]. Valószínűleg elmondható, hogy a hajhullás biológiájának megértésében és a hajhullás megakadályozásában a tokotrienolokra kiemelkedő szerep vár a jövőben.
  • Tudományos referenciák és klinikai vizsgálatok - E-vitamin izomerek[

[17] TRABER M.G. et al. Asia Pacific J. Clin. Nutr. 1997, 6, 63-7

[18] YAMASHITA E. Food Style 21 2002, 6 (6), 112-7

[19] HO D. et al. Hair growth formulation; US patent 7211274

[20] D. Ho, et al., “Drug Delivery System: Formulation for Fat-Soluble Drugs,” US Patent 6596306 (2003).

[21] Ikeda, Saiko, Kazumi Toyoshima, and Kanae Yamashita. "Dietary sesame seeds elevate alfa- and gamma-tocotrienol concentrations in skin and adipose tissue of rats fed the tocotrienol-rich fraction extracted from palm oil." The Journal of nutrition 131.11 (2001): 2892-2897.

[22] Yamashita, Kanae, et al. "Effect of sesaminol on plasma and tissue alfa-tocopherol and alfa-tocotrienol concentrations in rats fed a vitamin E concentrate rich in tocotrienols." Lipids 37.4 (2002): 351-358.

[23] Yamashita, Kanae. "Vitamin EEnhancing Effects on Vitamin E Activity of Sesame Lignans." Journal of Clinical Biochemistry and Nutrition 35.1 (2004): 17-28.

[24] Frank, Jan. "Beyond vitamin E supplementation: an alternative strategy to improve vitamin E status." Journal of plant physiology 162.7 (2005): 834-843.

[25] Life Extension Special Edition, Sesame Lignans Dramatically Increase Vitamin E Activity, elérhető:http://204.2.245.7/magazine/mag2004/dec2004_supp_sesame_01.htm?source=search&key=lignan%20tocopherol

|||||

Így használd!

|||||

ACE Violet retinol liposzómás szérum:

Megtisztított arcbőrön használd! 1-2 pumpálásnyi fluid az egész arcra elegendő. Bármilyen rutinba könnyen beépíthető.

FIGYELEM: A retinoidok elképesztően látványos és gyors sejtregeneráló és bőrjavító hatást tudnak elérni!! Ahhoz, hogy a lehető leghatékonyabban működjön, használd okosan!

1.,A Retynil Palmitate hőre, fényre, levegőre érzékeny hatóanyag, így mindenképp erősen ajánlott fényvédőt használni az A-vitaminos szérum mellett, 1., hogy védd a hatóanyagot a gyors bomlástól, 2., védd a bőröd a keletkező bomlástermékektől, melyek fototoxicitást okozhatnak. (*A kutatók közt is eltérőek az álláspontok. Azonban egy biztos, ahhoz keveset tudunk az egyes retinoidok és napfény által kiváltott foto-bomlástermékeknek a bőrre gyakorolt ​​toxicitásáról, hogy ne legyünk körültekintőek). Ezért inkább azt javasoljuk, hogy használatuk mellett kerüld a direkt napfényt, vagy használd este!

Ha várandós vagy, vagy szoptatsz, erre az időre inkább mellőzd a szérum használatát! 

Haszálat előtte végezz bőrpróbát! Magas hatóanyagtartalmú készítmény,

*hivatkozás: Photodecomposition and Phototoxicity of Natural Retinoids William H. Tolleson1 , Shui-Hui Cherng1 , Qingsu Xia1 , Mary Boudreau1 , Jun Jie Yin2 , Wayne G. Wamer2 , Paul C. Howard1 , Hongtao Yu3 , and Peter P. Fu1* 1 National Center for Toxicological Research, U.S. Food and Drug Administration, Jefferson, AR 72079, USA 2 Office of Cosmetics and Colors, Center for Food Safety and Applied Nutrition, U.S. Food and Drug Administration, College Park, MD 20740, USA 3 Department of Chemistry, Jackson State University, Jackson, MS 39217, USA *Correspondence to Dr. Peter P. Fu. E-mail: pfu@nctr.fda.govhttps://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3814709/pdf/ijerph-02-00147.pdf

Inside Out Beauty E-Vitamin8 Tokoferol, Tokotrienol kapszula.

ajánlott mennyiség napi 1 kapszula étkezés közben

|||||

Fő hatóanyagok

|||||

ACE Violet retinol liposzómás szérum:

Az A-vitamin, (jelen esetben a tiszta A-vitamin (retinol) és palmitinsav (nagy szénatomszámú zsírsav) kombinációja. Az A-vitamin nagyon hatásos antioxidáns, segíti a sejtek optimális működését, felgyorsítja a sejtregenerációt, csökkenti a ráncok mélységét, halványítja a hegeket. Összességében rövid időn belül javítja a bőr állapotát. A Retinyl Palmitate a retinoidok leggyengébb formája. A C- és E-vitamin nagyszerű antioxidánsok, mely megkötik a káros szabadgyököket, így késleltetik a bőr öregedés folyamatait, az A-vitaminnal szinergiában erősítik egymás hatását és együttes erővel veszik fel a kesztyűt az idő vasfoga, illetve az egyéb bőrhibákkal szemben.

Ibolya kivonat: Az illatos ibolya -Viola odorata, egy kiváló, fitoterápiában széles körben alkalmazott gyógynövény. Fő hatóanyaga a szaponinok, de nyálkaanyagokban, csersavakban, flavonoidokban, is gazdag, illetve kevés szalicilsav-metilészter-tartalmú illékony vegyület valamint aszkorbinsav is található benne. Külsőleg használva hidratáló, tonizáló, bőrnyugtató és simító hatású.

Betain: A betain méltó összetevője megannyi Phi csodának kiváló hidratáló és bőrtápláló hatása miatt. Kémiai nevén trimethyl glicin, egy egyszerű ammónium só, amelyet elsőként a cukorrépából eredeztettek, de manapság már többféle növényből kinyerhető. Kedvező kémiai szerkezetének következtében képes a vízzel és egyéb molekulákkal hidrogénkötést létesíteni, utóbbiaknak növeli az oldhatósági tényezőjét. Humektáns anyagként megakadályozza a bőr túlzott vízpárolgását, növeli a hidratált bőrérzetet. Különösen jótékony összetevő az érzékeny bőr számára, mert a betain alkalmas arra, hogy egyéb irritációt okozó anyagok kellemetlen reakcióit kivédje vagy leredukálja. 

Allantoin: Az allantoin egy heterociklusos növényi ureid, mely a Magyarországon is őshonos növény, a fekete nadálytő, a búzacsíra, a medveszőlő egyik aktív hatóanyaga. Nyugtató hatású, hámképző tulajdonságú összetevő.

Inside Out Beauty E-Vitamin8 Tokoferol, Tokotrienol kapszula.

A Tokotrienol a leghatékonyabb és legsokoldalúbb antioxidáns E-vitamin molekula. Kiemelkedő biológiai aktivitását molekula-szerkezetének köszönheti. A kettős kötésék jelenléte az oldalsó zsírszerű láncban lehetővé teszi, hogy könnyedén áthaladjon a sejt-membrán kettősrétegén és beépülve a sejtmembránba folyamatos antioxidáns és gyulladáscsökkentő védelmet biztosítson, ami létfontosságú a krónikus problémák, mint pl. érrendszeri és rosszindulatú folyamatok kockázatának csökkentésében.

A Natural E3 a maláj DavosLife™ cég vörös pálmaolajból kinyert E-vitamin izomer koncentrátuma. Természetes arányban tartalmazza az összes tokotrienol molekulát, egy jól felszívódó és hasznosuló formában. A pálmaültetvényük egy környezeti szennyezésektől védett vegetáció, az elkészült kivonat mesterséges adalékanyagoktól és szennyezésektől mentes.

|||||

Összetevők

|||||

ACE Violet retinol liposzómás szérum:

Aqua, Betaine, Pentylene Glycol, Cetearil Olivate, Sorbitan Olivate, Lecithin, Viola Tricolor Extract, Glycerin, Sodium Pca, Caprylic/Capric Triglyceride, Tocopherol Acetate, Retinyl Palmitate, Sodium Phytate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Phenethyl Alcohol, Glyceril Caprilate, Tocopherol, Beta Sitosterol, Squalane, Xanthan, Sodium Hydroxide

Inside Out Beauty E-Vitamin8 Tokoferol, Tokotrienol kapszula:70% kevert tokoferol tartalmú repceolaj (GMO-mentes), Davoslife Naturale® kevert tokotrienol / tokoferol vörös pálmaolaj kivonat (fair trade) MCT olaj (közepes szénláncú zsírsavak trigliceredjei), zselatin (kapszulahéj)  

|||||

Rutinba

|||||

ACE Violet retinol liposzómás szérum:

Csak az esti rutinban ajánljuk

Este: Dupla Tisztítás( szennyeződések alapos eltávolítása, mélytisztítás olajos lemosóval, vagy sminklemosás 2 fázisú micellás vízzel, mejd arcmosás gyengén habzó lemosóval, vagy arctejjel)+Tonizálás+Szérumozás+hidratálás/Krémezés+Szemkörnyékápolás

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére