A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. :) Bővebb információ Rendben!
Termékek Menü

Törzsvásárlóknak

Nagyon örömmel tölt el bennünket, hogy hónapról hónapra egy több olyan névvel találkozunk a megrendelések során, aki nem csak egyszer vásárolt Phi termékeket. Ezért szeretnénk megköszönni és meghálálni ezt a hűséget. Már többször hangoztattuk, hogy mi nem tudunk akciózni, nincsennek polcon hónapokig álló natúrkozmetikumok, sőt az árainak sem úgy képeztük, hogy azok elbírják a klasszius "AKCIÓ"-s kampányokat. Ettől függetlenül mégis szeretnénk valahogy kedveskedni a hozzánk hű vásárlóknak. Emiatt hoztuk létre a törzsvásárlói csoportunkat.

Így kerülhet be Te is törzsvásárlói csoportba

Ha egy évben minimum 5 alkalommal rendel 10.000 Ft felett vagy az egy éven belüli össz vásárlási értéke meghaladja a 50.000 Ft-ot, akkor örömmel fogadjuk a Phi törzsvásárlói csoportban.

Törzsvásárlói csoport előnyei

Azok, akik a törzsvásárlói csoportba tartoznak, minden vásárláskor 10% kedvezményt* kapnak a termékekből. Nincs minimum rendelés feltétel, elég akár csak egy terméket vásárolnia és már arra is megkapja a kedvezményt, hisz nem kevést pénzt hagyott már nálunk.

*az eredeti árakat és a kedvezményes árakat akkor láthatja, ha belép a phiókjába.

A LIMITED EDITION kiadásokra a kedvezmények nem érvényesek!

VIPhi Klub tagság

A VIPhi Klub tagság előfeltétele, hogy törzsvásárló legyen. De mitől több a VIPhi? Túl azon, hogy a Klub tagjai különböző kedvezményeket élvezhetnek, a tagok számára egy új Phi natúrkozmetikum piacra kerülése előtt már egy hónappal kipróbálhatják azokat. Javaslatot tehetnek változtatásokra, phinomításokra is. A LIMITED EDITION termékekről előbb kapnak hírt, így biztosan nem csúsznak le róluk. Ezeken felül még sok-sok meglepetést tartogat a VIPhi Klub, de ugye megérti, hogy mindent nem árulhatunk el rögtön... ;)

A VIPhi Klubról ITT olvashatsz bővebben.