A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. :) Bővebb információ Rendben!
Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Elismerések

Elismerések

A PHI tényleg NATÚR!

NATURIX® védjegy

A NATURIX® védjegy által biztos lehetsz abban, hogy a PHI kozmetikum, egy ellenőrzött, hiteles, a Nemzetközi Szabványügyi Szervezet ISO16128-1 és ISO16128-2 szabvány irányelveinek megfelelően natúrkozmetikumként minősített. Ez azt jelenti, hogy a kozmetikumod
az összetételét és gyártását illetően megfelel a szabvány követelményeinek, tehát garantáltan NATÚR.

A szépségápolási termékek széles palettájáról olykor nehéz kiválasztani a számunkra legmegfelelőbb kozmetikai készítményt. Ugyanakkor a vásárlók egyre tudatosabban válogatnak a természetes, organikus összetevőket tartalmazó kozmetikumok között, s számottevő az igény arra, hogy olyan termékeket használjanak, amelyek elkészítése nem a különféle vegyi anyagok és mesterséges adalékanyagok felhasználásán alapul. Az ellenőrzött minőségű, természetes és organikus anyagok felhasználásához nyújtanak támpontot a Nemzetközi Szabványügyi Testület ISO16128-1 és ISO16128-2 Standardjai.

Szakmai elismeréseink:

MagyarBrands

A 10 éves múltra visszatekintő MagyarBrands, egy program keretében, a legmegbízhatóbb és a legeredményesebb magyar márkákat értékeli. A Phi Kozmetikum márka a MagyarBrands 2019 pályázatán két kategóriában is díjazott lett: elnyerte a „KIVÁLÓ ÜZLETI MÁRKA”, és az  „INNOVATÍV MÁRKA” kitüntető címet.

 

 

 

JOY PRIX DE BEAUTÉ - A SZÉPSÉG NAGYDÍJA

A JOY Magazin immár 19 éve minden évben megrendezi a legjobbnak ítélt kozmetikumok díjátadó gáláját, ahol neves világmárkák és kisebb márkák egyaránt nevezhetnek, majd egy szakmai zsűri a közönség szavazataival összevetve, kiválasztja az Év legjobb kozmetikumait több kategóriában. Ez minden márkának óriási megmérettetés és elismerés.

Büszkén mondhatjuk, hogy az elmúlt 4 évben a PHI COSMETICS a döntőbe került, a 15 legjobb kozmetikum közé. 2018-ban és 2019-ben pedig 2 termékünk is díjazott lett Anti-Age és Arcápolás kategóriában.

2018 Anti-age kategória-2. helyezett : Golden Liquid Ectoin és Bioaktív Plankton Sejtszintű Regeneráló  Szérum

2019 A közönség által legjobbnak ítélt kozmetikuma díja: Coffee Espresso Anti Fatigue Szemkörnyékápoló

 

COSMO BEAUTY AWARDS

Az a megtiszteltetés ért bennünket, hogy a Cosmopolitan Magazin Beauty Awards 2020, az év szépségtermékeinek nagydíján a szakmai zsűri a PHI FLOWERPOWER krémdezodorunknak ítélte az  „Év legjobb dezodorja díjat.”

 

 

 

TERMÉKEINK TISZTASÁGA

A kötelező mikrobiológiai követelményeket biztosító termékellenőrzéseken kívül, kozmetikumainkat

Hatásigazoló

Dermatológiai

Hipoallergén vizsgálatoknak és challange teszteknek is alávetjük, hogy a PHI vásárlóink megtisztelő bizalmához méltóak legyünk!

 

 

 

Köszönjük, a bizalmad, hálásak vagyunk, hogy a PHI Cosmetics-et választottad!

Phi csapata, Timi, Mariann, Nóri és Luca

blog comments powered by Disqus