Barion Pixel
A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. :) Bővebb információ

Érett bőr - Kati bőrének története

Érett bőr - Kati bőrének története
Süle Kati egy Budapesten dolgozó személyi stílustanácsadó, az érett korosztály stílus ikonja, oktató és influenszer. Különleges képessége a gardróbrendezés, a legjobb külső megalkotásán túl megbízói valódi énjének feltárása, mely során önbizalmuk válik erősebbé. 

Kati korábban megszenvedett a bőrével. Elég korán megjelentek a pattanásai, még egyetemistaként is küzdött velük. Sokáig látható nyomot is hagytak, amit maga próbált meg orvosolni. Felnőttként rájött, hogy szakmai segítséget kér, és rendszeresen járt kozmetikushoz.

Katinak érett bőre van. 

I  Az érett bőr első látható jelei itt jelentkeznek először:

  • szemkörnyéken
  • homlokon
  • száj környékén

A bőr színe fakulni kezd, vékonyabbá, szárazabbá válik, veszít a rugalmasságából és megjelenhetnek a pigmentfoltok is. Az, hogy ez mikor vagy milyen mértékben zajlik le, az nagyon sok mindentől függ. Függ a genetikánktól, az életmódunktól attól is, hogy mennyire figyeltünk a bőrünkre, a bőrünk táplálására és ápolására. 

A bőr az idő múlásával egyre szárazabbá válik, veszít rugalmasságából, feszességéből. Ezt Kati is észrevette. Korábban zsíros bőre, most száraz, vízhiányos. A bőr öregedésével lassul a sejtek regenerációja, egyre vékonyabbá válik az epidermisz, emiatt a bőr áttetszővé válik. Csökken a bőr rugalmassága, a mimikai ráncok is egyre láthatóbbakká, mélyebbekké válnak.

Ez természetes folyamat, de a változás mértékére az életmódunk is nagy hatással lehet.

I   Hogyan viszonyul most Kati a bőréhez?

„Jelenleg minden “természetes” rajtam, semmi manipulációt nem alkalmazok, mivel hiszek a természetes öregedésben. Biztos lehetne szebb és jobb, de úgy gondolom, hogy koromnak megfelelő. 65 éves vagyok, és kevés folyadékot iszom, aminek most már látható jelei vannak arcomon. Az étkezésre figyelek, mindent eszek, de most, így 60 felett jobban vigyázok a mennyiségre és minőségre is, hogy mit viszek a szervezetembe.”

I  Melyik PHI termékeket ajánljuk az érett bőrűek számára? 

A vadrózsa termékcsaládunk minden terméke tökéletes az érett bőrűek számára. Ezek mellett a zabos arckrémünket is szívből ajánljuk! 

Kérdésed van? Írj nekünk bátran!

Tartalomhoz tartozó címkék: arcápolás arcápolási rutin
blog comments powered by Disqus
Az oldal tetejére