A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. :) Bővebb információ Rendben!
Termékek Menü

2020 tavaszi JOY-napok

Most is csatlakoztunk Magyarország egyik legkedveltebb shopping eseményéhez, a JOY-napokhoz!
Részt vettünk már a JOYNESS rendezvényen, tavaly elindultunk a Prix de Beauté, a Szépség nagydíja versenyen és a Golden Liquid ectoin & bioaktív plankton szérumunk anti-aging kategóriában 2. helyezést ért el, a Coffee Espresso Anti Fatigue Szemkörnyékápolónkat pedig a közönség ítélte a legjobbnak BIO kategóriában. És ha ez még nem lenne elég, idén a PHI Kozmetikum márka MagyarBands díjat is nyert INNOVATÍV MÁRKA és KIVÁLÓ ÜZLETI MÁRKA kategóriában, Büszkék is vagyunk rá! :)

Május 14-17 között 20% kedvezménnyel vásárolhatsz (15.000 Ft vásárlás felett) a webshopunkban. Arra készülj, hogy csak a készlet erejéig tudjuk a rendeléseket kiszolgálni. Idén sok újdonságot mutattunk már be: a C2 Maximum C-vitaminos szérum Bojtorján kivonattal, az új MindenMentes Sampon és a hozzá tartozó hajszérumok, a Herbal tea & Prebiotic tusfürdő, a Teafa családunk a napjainkban elengedhetetlen higiéniai követelményekhez igazodva,  mind nagy sikert arattak.... de nem állunk meg itt, jön a nyár és vele együtt a nyári kollekció is, a SUMMERHERBS. :)

Nem is szaporítjuk tovább a szót! A lényeg, ha van olyan Phinomság, amit még nem próbáltál, akkor most itt a jó alkalom, hogy feltöltsd a készleteidet és beszerezd a phinomságokat.

Mit kell tenned?

Sok dolgod nincs! Tedd be a kosaradba a Phinomságokat, ellenőrizd, hogy a kosárérték meghaladta-e a 15.000 Ft-ot és a virtuális pénztárban a kuponkóddal érvényesítsd a 20% kedvezményt.

JOY-Napok kuponkód pedig: EnjoyPhi2020

(FONTOS: a kuponkódot csak itt a PHI webshopban tudod felhasználni, ami más kedvezménnyel nem összevonható!)

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: joynapok
blog comments powered by Disqus