A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. :) Bővebb információ Rendben!
Termékek Menü

JOY-NAPOK nálunk

Idén ősszel mi is csatlakoztunk Magyarország egyik legkedveltebb shopping eseményéhez, a JOY-napokhoz!
Részt vettünk már a JOYNESS rendezvényen, idén is elindultunk a Prix de Beauté, a Szépség nagydíja versenyen (szorítsatok nekünk!), így arra gondoltunk, hogy a JOY-napokat sem hagyjuk ki

November 8-11 között 20% kedvezménnyel vásárolhatsz (15.000 Ft vásárlás felett) a webshopunkban. Arra készülj, hogy csak a készlet erejéig tudjuk a rendeléseket kiszolgálni. Idén sok újdonságot mutattunk be, a SMART Formulák nyáron nagy sikert arattak. Ősszel az érzékeny bőrűekre fordítottunk nagy phigyelmet, számukra készítettük el az I'm so Sensitive arckrémet egy lipid booster olaj szérummal együtt. A lényeg, ha van olyan Phinomság, amit még nem próbáltál, vagy akár már szeretnél előre gondolkodni a karácsonnyal kapcsolatban, akkor most itt a jó alkalom, hogy feltöltsd a készleteidet. A legfontosabb, hogy legyél önző és most gondolj egy kicsit magadra! A JOY-Napok a Te időd! ;) 

Mit kell tenned?

Sok dolgod nincs! Tedd be a kosaradba a Phinomságokat, ellenőrizd, hogy a kosárérték meghaladta-e a 15.000 Ft-ot és a virtuális pénztárban a kuponkóddal érvényesítsd a 20% kedvezményt.

JOY-Napok kuponkód pedig: EnjoyPhi

(FONTOS: a kuponkódot csak itt a webshopban tudod felhasználni, más kedvezménnyel nem összevonható!)

 

Tartalomhoz tartozó címkék: hír joynapok
blog comments powered by Disqus