A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. :) Bővebb információ Rendben!
Termékek Menü

JOY-NAPOK nálunk

Most is csatlakoztunk Magyarország egyik legkedveltebb shopping eseményéhez, a JOY-napokhoz!
Részt vettünk már a JOYNESS rendezvényen, tavaly elindultunk a Prix de Beauté, a Szépség nagydíja versenyen és a Golden Liquid ectoin & bioaktív plankton szérumunk anti-aging kategóriában 2. helyezést ért el. Büszkék is vagyunk rá! :)

Május 9-12 között 20% kedvezménnyel vásárolhatsz (15.000 Ft vásárlás felett) a webshopunkban. Arra készülj, hogy csak a készlet erejéig tudjuk a rendeléseket kiszolgálni. Idén sok újdonságot mutattunk be, az I'm so Sensitive családunk és az új BB Balance krémeink nagy sikert arattak. És még csak most kezdődött el a 2019-es év. Lesznek új fejlesztések! ;)

De nem szaporítjuk tovább a szót! A lényeg, ha van olyan Phinomság, amit még nem próbáltál, vagy akár már szeretnél előre gondolkodni a nyárral kapcsolatban, akkor most itt a jó alkalom, hogy feltöltsd a készleteidet. A legfontosabb, hogy legyél önző és most magadra gondolj! A JOY-Napok a Te időd! ;) 

Mit kell tenned?

Sok dolgod nincs! Tedd be a kosaradba a Phinomságokat, ellenőrizd, hogy a kosárérték meghaladta-e a 15.000 Ft-ot és a virtuális pénztárban a kuponkóddal érvényesítsd a 20% kedvezményt.

JOY-Napok kuponkód pedig: EnjoyPhi2019

(FONTOS: a kuponkódot csak itt a webshopban tudod felhasználni, más kedvezménnyel nem összevonható!)

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: hír joynapok
blog comments powered by Disqus