A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. :) Bővebb információ Rendben!
Termékek Menü

2019 őszi JOY-napok

Most is csatlakoztunk Magyarország egyik legkedveltebb shopping eseményéhez, a JOY-napokhoz!
Részt vettünk már a JOYNESS rendezvényen, tavaly elindultunk a Prix de Beauté, a Szépség nagydíja versenyen és a Golden Liquid ectoin & bioaktív plankton szérumunk anti-aging kategóriában 2. helyezést ért el. És ha ez még nem lenne elég, idén a PHI Kozmetikum márka MagyarBands díjat is nyert INNOVATÍV MÁRKA és KIVÁLÓ ÜZLETI MÁRKA kategóriában, Büszkék is vagyunk rá! :)

November 7-10 között 20% kedvezménnyel vásárolhatsz (15.000 Ft vásárlás felett) a webshopunkban. Arra készülj, hogy csak a készlet erejéig tudjuk a rendeléseket kiszolgálni. Idén sok újdonságot mutattunk be, a Cream Laurel babérolajos, testes, zsíros krémünk, az új MindenMentes Sampon és a Herbal tea & Prebiotic tusfürdő nagy sikert arattak.... És nem állunk meg itt, jön a 2020 és jönnek az úkabb fejlesztések. :)

De nem szaporítjuk tovább a szót! A lényeg, ha van olyan Phinomság, amit még nem próbáltál, vagy akár már szeretnél előre gondolkodni a karácsonnyal kapcsolatban, akkor most itt a jó alkalom, hogy feltöltsd a készleteidet, beszerezd az ajándéknak szánt phinomságokat. De legfontosabb, hogy legyél önző és magadra is gondolj! A JOY-Napok a Te időd! ;) 

Mit kell tenned?

Sok dolgod nincs! Tedd be a kosaradba a Phinomságokat, ellenőrizd, hogy a kosárérték meghaladta-e a 15.000 Ft-ot és a virtuális pénztárban a kuponkóddal érvényesítsd a 20% kedvezményt.

JOY-Napok kuponkód pedig: EnjoyPhi2019

(FONTOS: a kuponkódot csak itt a PHI webshopban tudod felhasználni, más kedvezménnyel nem összevonható!)

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: joynapok