Barion Pixel
A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. :) Bővebb információ

káros anyagok

Mi a natúrkozmetikum titka?

2022. 02. 22. 15:37:36
Miben rejlik a natúrkozmetikum titka? Miért hatásosak, miért népszerűek a természetes összetevőkből készült krémek? Mit jelent pontosan ez a fogalom? Nézzük!

Egy rossz arctisztítóval mindent elronthatsz!

2018. 07. 11. 15:22:35
Mitől különlegesek és gyengédek a bőrhoz a Phi arctisztítói? Mert vigyáz a bőrödre. Hogyan? A gyengéd cukortenzidünk, mely  arctisztítóink egyik alapja, a Glyceril Oleate nevű biolipidet tartalmazza. Ez az anyag védi és puhán tartja a te bőrödet is, akár csak az újszülöttek bőrét. A magzatok bőrén az anyaméhben a Vernix Caseosa, azaz magzatmáz található, mely a legcsodásabb, tökéletes természetes emulzió, amiben minden megvan, amire az újszülött bőrének csak szüksége lehet.

Zöldkávés natúrkozmetikumok és a kávé illat kapcsolata

2018. 03. 08. 15:17:14
Egy évvel ezelőtt részt vettük a Krémmánia Beauty Box 2. számában a Pazar Coffee Espesso kávés szemkörnyékápoló krémmel. A sok pozitív visszajelzés mellett kaptunk kritikákat is, legfőképpen a krém illatával kapcsolatban. Ezért döntöttünk úgy, hogy röviden összefoglalnánk, mitől is függ egy termék illata és miért úgy került bele az adott termékbe.
Az oldal tetejére