Barion Pixel
A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. :) Bővebb információ

kávé

MEGNYITOTTUNK! Natúrkozmetikum bolt és kávézó! Ez a HERBARISTA

2022. 07. 14. 13:24:15

 "HERBARISTA speciality coffee and Beauty"

Várunk benneteket nagy nagy szeretettel Július 26-tól minden nap új kávézó boltunkban, ahol a PHI és almost 1.618 termékeink mellett isteni kávéval, sütivel és egyéb meglepetésekkel, phinomságokkal készülünk.

A koffeines krém 6 előnye!

2022. 06. 14. 10:10:16
Hogyan hat egy koffeines krém a bőrre? Melyek a legnagyobb előnyei? Hoztunk hat érvet a koffeines krémek mellett! Hisz ezt a sokoldalú hatóanyagot ma már nem érdemes kihagyni a tudatos bőrápolásból! 

Zöldkávés natúrkozmetikumok és a kávé illat kapcsolata

2018. 03. 08. 15:17:14
Egy évvel ezelőtt részt vettük a Krémmánia Beauty Box 2. számában a Pazar Coffee Espesso kávés szemkörnyékápoló krémmel. A sok pozitív visszajelzés mellett kaptunk kritikákat is, legfőképpen a krém illatával kapcsolatban. Ezért döntöttünk úgy, hogy röviden összefoglalnánk, mitől is függ egy termék illata és miért úgy került bele az adott termékbe.

Klorogénsav = szép és egészséges bőr

2017. 09. 27. 17:17:25
Ha a kávé és bőrápolás kapcsolatáról beszélünk, szinte mindenkinek a koffein és annak bőrfeszesítő hatása jut eszébe azonnal. Viszont azt már kevesen tudják, hogy van egy fantasztikus bőrszépítő hatóanyag a kávéban, ez pedig a klorogénsav, mely kizárólag a pörköletlen ZÖLD kávé-kivonatban van jelen. Jótékony hatása igazoltan 48 órán át tart úgy, hogy a bőr mélyebb rétegeibe is eljut. Erre még a jól ismert C- és E-vitamin sem képes.

100% natúr zöldkávébab olajat nagyon szereti a bőr

2017. 01. 27. 20:05:24
Tudtad, hogy létezik olyan, 100% natúr zöldkávébab olaj? Ez a rendkívüli olaj nem csak a pazar  illata miatt különleges, hanem már egész kis mennyiségben is elképesztő jó hatással van minden bőrtípusra. Remek antioxidáns hatása és egyedi olajsav összetétele miatt is szeretjük és használjuk kávés natúrkozmetikumjainkban. Igazi értékes kis ritkaság.  Nem csak kávéimádóknak... Nem tartalmaz kőolajszármazékokat, azaz paraffinokat, 100% természetes elképesztően finom textúrájú, semmihez sem hasonlítható bio olaj.
Az oldal tetejére