A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. :) Bővebb információ Rendben!
Termékek Menü
Ön itt jár: > >

kávé

2018. 03. 08. 15:17:14
Egy évvel ezelőtt részt vettük a Krémmánia Beauty Box 2. számában a Pazar Coffee Espesso kávés szemkörnyékápoló krémmel. A sok pozitív visszajelzés mellett kaptunk kritikákat is, legfőképpen a krém illatával kapcsolatban. Ezért döntöttünk úgy, hogy röviden összefoglalnánk, mitől is függ egy termék illata és miért úgy került bele az adott termékbe.
2017. 09. 27. 17:17:25
A legértékesebb kávékivonat, amit egy professzionális natúrkozmetikum-gyártó ma használhat, az a ZÖLD kávé-kivonat. Jótékony hatása igazoltan 48 órán át tart úgy, hogy a bőr mélyebb rétegeibe is eljut. Erre még a jól ismert C- és E-vitamin sem képes.
2017. 01. 27. 20:05:24
Tudtad, hogy létezik olyan, 100% natúr zöldkávébab olaj? Ez a rendkívüli olaj nem csak a pazar  illata miatt különleges, hanem már egész kis mennyiségben is elképesztő jó hatással van minden bőrtípusra. Remek antioxidáns hatása és egyedi olajsav összetétele miatt is szeretjük és használjuk kávés natúrkozmetikumjainkban. Igazi értékes kis ritkaság.  Nem csak kávéimádóknak... Nem tartalmaz kőolajszármazékokat, azaz paraffinokat, 100% természetes elképesztően finom textúrájú, semmihez sem hasonlítható bio olaj.