Barion Pixel
A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. :) Bővebb információ

Laborunk

 

Létezik egy látványlabor Csillaghegy szívében Óbudán - A PHI COSMETICS, The Natural Laboratory, ahol a hagyományok, a legújabb innovációkkal, a fitoterápia, a vegyészmérnöki szaktudással, a kreativitás és a dizájn kéz a kézben járnak. Ebből az összhangból születnek meg a PHI Kozmetikumok, melyek egytől egyig saját fejlesztésű és gyártású, magas hatóanyag-tartalmú, hazai natúrkozmetikumok. A szakmai csapatban biomérnök, vegyészmérnök, természetgyógyász-fitoterapeuta és bőrgyógyász doktor dolgoznak együtt egy-egy formulán, hogy az minden szempontból a lehető legjobb hatású legyen.

 

Az idén 6 éves magyar márka már számos szakmai elismeréssel és termékdíjjal büszkélkedhet, 2019-ben 2 kategóriában, majd 2020-ban Innovatív magyar márka kategóriában is MagyarBrands díjas lett. A PHI Kozmetikum laborja idén sikeres auditációt követően ULTRAGREEN minősítést kapott, emellett 28 terméke pedig a Naturix és a rendkívül magas minőséget jelentő ULTRAGREEN minősítést is elnyerte.

Tudatosan törekszünk arra, hogy kiváló minőségű alapanyagokkal dolgozzunk. Ez vonatkozik mind az összetevőkre, hatóanyagokra, mind pedig a csomagolásra. Egy egészséges egyensúlyt kívánunk teremteni a hagyományos értékeket őrző természetes szépségápolás és az új irányzatok között. Ezalatt azt értem, hogy rendszeresen járunk nemzetközi szakkiállításokra, ahol folyamatosan keressük a legújabb technológiákat, innovatív, izgalmas hatóanyagokat, trendeket, de emellett arra is nagy hangsúlyt helyezünk, hogy a hagyományokat megőrizzük, ezért amiből csak lehet, hazai alapanyagokat használunk.

A magyar csipkebogyóolajnak, szőlőmagolajnak és homoktövis-magolajnak az egész világon nincs párja! Ezektől a gyönyörű, színes olajoktól lesznek a PHI Kozmetikum formulái tápanyagokban rendkívül gazdagok, színesek és illatosak, a növényi kivonatoktól, hatóanyagoktól, kozmetikai vitaminoktól pedig valóban hatásosak. Igazán szép kihívás ezt a két irányzatot ötvözni és valódi értéket teremteni.

blog comments powered by Disqus
Az oldal tetejére