Barion Pixel
A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. :) Bővebb információ

Lehetne minden nap a Víz világnapja

Március 22-ike a Víz világnapja.

Nem értem, miért csak egy napot kapott a víz? Pedig lehetne minden nap a Víz napja. Nem? A vicc a kép láttán, már nem is olyan nevetséges, ugye? Mi nem tudunk nevetni rajta... Itt a PHI-nél egyikünk sem vásárol már hosszú évek óta palackos vizet. Nóri saját kis üveg palackját hurcolássza magával és a csapból tölti fel újra és újra. Lassan itt az ideje, hogy csináltassunk egy közös PHI-s üvegpalackot, hogy egyikünk se maradjon víz nélkül, ha úton van. 

Annyi egyéb alternatív megoldás van a friss és tiszta víz tárolására. Itt a műhelyben pedig hamarosan egy komplex víztisztító berendezést építünk be, ami nemcsak az ásványi anyagokat szűri ki (mert ez fontos szempont a kozmetikum gyártás során), hanem a hormonokat és a nehézfémeket is. Így megszabadulunk végérvényesen a rengetek műanyag kannától is, amibe a desztillált vizet kaptuk eddig. 

Nincs könnyű dolgunk a kozmetikumok csomagolásában sem. Éppen ezért is buzdítunk mindenkit arra, hogy küldje vissza nekünk a kiürült flakonokat, hogy amit lehet, azt újra tudjuk használni. Arra is figyelünk, a csomagolóanyagaink (ha mégis tartalmaznak műanyagok) csak és kizárólag olyan műanyagot tartalmazzanak, amiket újra lehet hasznosítani/feldogozni.  #NOAKRILL 

Legyen hát ez a nap az a nap, amikor elgondolkozunk azon, hogy milyen alternatív megoldásokat tudnánk felsorakoztatni és alkalmazni minden nap, hogy kiiktathassuk azt a rengeteg műanyag palackot az életünkből, amibe lassan belefulladunk.

Te milyen megoldást alkalmazol? Te hogy zárod ki a mindennapjaidból a műanyag palackot?

 

 

 

blog comments powered by Disqus
Az oldal tetejére