A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. :) Bővebb információ Rendben!
Termékek Menü

Nagy Leia Timea

Tervezőként elmondhatom, hogy a legszebb kihívást a Phi Kozmetikum család felöltöztetésével kaptam. A ruha, amely most átöleli a kis üvegeket, a bennük rejtőzködő krémek energiájából fejlődött napról, napra.

Mariannal hosszú évek óta vagyunk barátok és nem kevés közös munka van már mögöttünk. Szinte minden munkámat, projektemet gondosan megterveztem, hosszú hónapra, évekre előrelátó költségvetéseket készítettem, osztottam szoroztam, hogyan és miképp lenne jó minden. Majd Mariann félve megmutatta az első saját készítésű kis krémeit. Egyből szerelmes lettem...

Most először életemben, nem készítettem egy táblázatot sem, nem számoltam, mi mennyibe fog kerülni, mit hogyan kellene csinálni. Csak az érzéseim vittek előre. Elkezdtem magamon próbálgatni a kis csodákat, amiket Marianntól kaptam és azt vettem észre, hogy a lelkemet simogatja a természet. Ahogy teltek a hetek-hónapok, úgy rajzolódott ki egy név és vele egy kép is bennem, ami végül ezeknek a natúr kozmetikumoknak az egyszerű grafikáját képezte le. Ahogy Mariann szíve és lelke megtalálható a krémekben, úgy itta be a csomagolás az én lelkemet és szívemet. A végeredmény pedig ez lett, amit itt láttok a termékeken. 

Most először értettem meg, mi is a feladata egy tervezőnek. Nem elég egy szép házat megtervezni, ha azzal nem képes a leendő tulajdonosa azonosulni. Ahhoz, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbb formát, vonalat, színeket, meg kell ismernünk a terméket és az alkotóját egyaránt. Az ismerkedés folyamatában pedig észre kell venni azokat az emberi mozzanatokat, mik nem a papírforma szerinti tökéletességet birtokolják, hanem az egyéniséget, az apró rücsköket, amikkel együtt természetesen szépek.

Így, ha őszinte akarok lenni, nem is én terveztem a Phi Kozmetikum család arculatát, hanem az arculatát már láthatatlanul létezett, nekem pedig az volt a feladatom vele, hogy meglássam a képet és megmutassam a világnak és Nektek

Tartalomhoz tartozó címkék: bemutatkozás