A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. :) Bővebb információ Rendben!
Termékek Menü

Rácz Marianna

 Okleveles Fitoterapeuta, Aromaterapeuta, Bach viràgterapeuta 

A természet szerves része az életemnek, minden egyes termékünket képzett szakmai háttérrel, szívvel, lélekkel és  két kezemmel készítem.

Húszas éveim elején munka mellett kezdtem természetgyógyászatot, fitoterápiát tanulni, de akkor az élet más feladatokat szánt nekem és félbe kellett szakítanom ez irányú tanulmányaimat. 3 gyermekem született, majd egy nagyobb, csavaros kitérő után a sors visszaterelt megkezdett utamra, mely a természetes gyógymódok, megoldások, de főként a természetes szépségápolás.Természetgyógyász-Fitoterapeuta oklevelemet az Állami Egészsségügyi Ellátó Központban szereztem, amit az Emberi Erőforrás Fejlesztési Főigazgatósága felügyel. A gyógynövényekben megtaláltam a hivatásomat. Szikla szilárd meggyőződésem, hogy a természetben minden olyan kincs megtalálható, mely alapul szolgál ahhoz, hogy egészséges, boldog életet éljünk. Modern világunkat egyre nehezebb összeegyeztetni a természettel, de a harmóniát megtalálni mégsem lehetetlen, igaz, van benne kihívás. A természet gyermekei vagyunk mind. Megéri összhangban élni vele, mert határtalan örömöt, szépséget, energiát ad.

Krémek alkotásával akkor kezdtem komolyabban foglalkozni, amikor a legkisebb fiam ekcémás lett. Mindenképp szelíd gyógymódokhoz akartam nyúlni. Leporoltam a természetgyógyász tudásom és, gyógynövényekből, gyógyító olajokból megálmodtam neki egy krémet. Ott volt a fejemben az összes összetevő, nem hagyott nyugodni. Biztosan tudtam és éreztem, gyönyörű szinergiában lennének képesek gyógyítani az én pici fiam bőrét, de nem tudtam, hogyan fog mindez összeállni finom krémes állagú emulzióvá. És itt jött képbe a nagypapám. Gyuszi bácsi egy életet dolgozott elhivatottan vegyészként. Egy szép napon összetettük a tudásunkat és megszületett A KRÉM. Az első közös saját alkotásunk, ami aztán szépen lehúzta a gyulladást a kicsi Máté fiam bőréről. Innentől nem volt megállás. Egyre több egyre szebb és jobb  krémet kevertünk (Gyuszi bácsival) első sorban családom és barátaim nagy örömére. Sorra jöttek az extra kívánságok:

”Nem tudnál valami S.O.S krémet a karikáimra?„ - Hát dehogynem.

 „Szemránckrémet is tudsz?” – Tudok.

„Anyósomnak kellene ajiba valami, nem fiatal már, viszont annál inkább hiú. Rád bízom! Menni fog?” - Menni fog.

„Olyat tudsz, hogy duzzadtabbanak, tűnjön a szám? Holnap randim lesz…” – Öööööö megpróbálom.

Ide egy regényt tudnék írni, mert minden egyes krémnek saját története van. Imádom a folyamatot, ahogyan egy krém születik. Határtalan boldogsággal töltött el, amikor sorra kaptuk a pozitív visszajelzéseket. Legjobb barátnőm, ma már kolléganőm, (nem mellesleg ő a Phi kozmetikum menedzsere, dizájnere, mindenese, Ő öltözteti gyönyörű „ruhába” a krémeket) unszolására megtettük a hivatalos lépéseket, beköltözünk saját műhelyünkbe és kiléptünk a piacra. Manufaktúra vagyunk. Ez azt jelenti, hogy nagy odafigyeléssel, kézzel alkotunk minden egyes krémet. Az összes termékben egytől egyig benne van minden szakmai tudásunk, határtalan szeretetünk és tiszteletünk a szakma iránt, a természet iránt és leginkább Te irántad, aki bizalmunkba fogadtad a Phi kozmetikumokat és használod őket. Nagy gondossággal és örömmel készítjük minden egyes termékünket, szívvel, lélekkel és a természet kincseivel. Használjátok örömmel és találjátok meg a szépséget a természet által inspirált kézzel alkotott  Phi kozmetikumokban Ti is!

Tartalomhoz tartozó címkék: bemutatkozás