Barion Pixel
A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. :) Bővebb információ

Reggeli rutinom: kíméletlenül őszinte poszt következik (Mariann)

Reggeli rutinom: kíméletlenül őszinte poszt következik (Mariann)
Ahogy közeledik a születésnapom, esküszöm, egyre több ráncot vélek felfedezni reggelente. A négy gyerek + férj + kutya sem mindig segít abban, hogy a ráncaim kisimuljanak.... De szerencsére nem reménytelen a helyzet, hiszen elég jó az Anti-age rutinom. Viccet félretéve, a PHI társtulajdonosaként és alapítójaként sem vagyok képes rá, hogy a krémjeink időgépként funkcionáljanak. 20 éves fejem nem lesz már soha többet, ezt el kell fogadni. De mire a reggeli rutinom végére érek, már nem is annyira rémisztő az a tükörkép.  
Most először írom le és rettenetes érzés. Többször ki is töröltem, mert nagyon rossz volt látni és szembesülni ezzel a negyvenes számmal.. Nem tudom, más, hogy van vagy volt vele, de szerintem ez egy olyan mérföldkő egy nőnek, ami riadalommal tölti el. Először 33 évesen tört rám egyfajta félelem, hogy közelítek a negyvenhez. Aztán 35 után ez csak fokozódott, hogy most már közelebb vagyok a 40-hez, mint a 30-hoz. Ahogy közeledik a születésnapom napom, esküszöm, reggelente egyre több ráncot vélek felfedezni. A négy gyerek + férj + kutya sem mindig segít abban, hogy a ráncaim kisimuljanak.... De szerencsére nem reménytelen a helyzet, hiszen elég jó az Anti-age rutinom... Viccet félretéve, a PHI társtulajdonosaként és alapítójaként sem vagyok képes rá, hogy a krémjeink időgépként funkcionáljanak. 20 éves fejem nem lesz már soha többet, ezt el kell fogadni, de mire a reggeli rutinom végére érek, már nem is annyira rémisztő az a tükörkép. wink   

    

Reggelente szeretem áttörölni az arcom a MEGGY MICELLA micellás vízzel, hisz örömmel szabadulok meg az éj leple alatt termelt felesleges olajtól és ezáltal a rátapadt szennyeződésektől. Meglepő tud lenni, hogy mi minden van a vattapamacson egy éjszaka után még akkor is, ha tiszta arcbőrrel fekszel le...

Ezután a Neroli Rózsa feszesítő tonic következik, ami élettel tölti fel a még fáradt bőrömet. A következő, amit mostanában nagyon szeretek használni, az a Desert’s Fountain Glycoin és Hialuron szérum. Tudom, hogy fentebb azt írtam, hogy nem vagyunk időgép, na de miután feltettem a pipettából egyet-egyet az arcomra és finoman bepacskoltam a gél állagú szérumot, azt gondolom, hogy DE! Egy kicsit mégis időgép vagyunk. Nem is tudom, miért nem használtam ezt már sokkal előbb. Igazi WOW hatás.

Szemkörnyék ápolására az ANTI STRESS ectoinos hialuronos szemkörnyékápolót használom. Akkor kezdtem el használni, amikor volt egy szemgyulladásom és körülbelül még a tiszta víztől is könnyeztem. Viszont mindenképp igényelte a szem körüli bőr a hidratálást, mert borzasztóan kiszáradt. Akkor tapasztaltam meg saját bőrömön, hogy milyen elképesztő módon és tempóban nyugtatta meg a szem körüli bőrt és milyen gyorsan regenerálódott. Azóta maradt is a rutinomban. 

 

Ami nálam örök és kihagyhatatlan darab, az ANTI-AGE vadrózsa arckrém. Ez volt az első arckrémünk. 6 éve használom minden egyes nap és még mindig odáig vagyok érte. Egyszerűen imádom. Mindent, ami benne van. Az illatát, állagát, színét. Az azonnali hatását és a bőrérzetet, amit maga után hagy. Azonnal azt érzem, hogy a bőröm jóllakott és elégedett tőle. Gyártani is imádom, mert a csipkebogyó olaj, amit a készítésénél használunk, már önmagában is gyönyörű... a damaszkuszi rózsáért pedig rajongok.  És nem utolsó sorban, a férjem is mindig megjegyzi, hogy milyen finom illata van a bőrömnek. Szóval nálam Ő AZ alapdarab.

 

Melegebb napokon , amikor nem igényel gazdagabb krémet a bőröm, a legújabb kedvencem a Bakuchiol C krémszérum, tele antioxidánsokkal, bőrvitaminokkal és a retinol hatású Bakuchiollal. Mind az álaga, az illata és a hatása lenyűgöző. 

 

blog comments powered by Disqus
Az oldal tetejére