Barion Pixel
A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. :) Bővebb információ

SKIN POSITIVITY - a bőr lelke

Szeresd a bőröd, de ha gondod van vele, járj utána, hogy mi okozza a bőrproblémádat!

Magyar natúr kozmetikai márkaként nagyon fontos számunkra a bőr, a bőr állapota és a bőr ápolása. Fontos, hogy elfogadjuk azt a tényt, hogy mindenkinek van valamilyen problémája a saját bőrével. Lehet, hogy csak tinédzser korodban kezdtél el foglalkozni a bőröd milyenségével, amikor megjelentek az első pattanások, de az is lehet, hogy már gyerekként is ekcémával küzdöttél. Lehet, hogy soha nem szenvedtél aknétól, de az első ráncok megjelenése mélyen megviselt. Az is lehet, hogy te is annak a közel 500.000 magyar nő egyike vagy, aki a PCOS bőrön megjelenő tüneteitől szenved. Vagy „csak" a nap okozta foltokra keresel folyamatos megoldást és rapid segítségként használod az alapozót minden áldott nap, amikor kilépsz az utcára.

Azt valljuk, hogy a legjobb megoldás a probléma gyökerének megkeresése. Ne kenj mindent az arcodra, ami divatos vagy éppen menő, hanem a te saját bőrödnek megfelelő hatóanyagokat találd meg. A rapid megoldások helyett ismerd meg a bőrödet. Mit szeret, mit szeret kevésbé. Lehet valakinek egy hatóanyag csodákra képes, de lehet, hogy neked más válik be. Ne szégyenkezz a bőröd miatt! Nem vagy egyedül!

SKIN POSITIVITY mozgalmat nem mi találtuk ki. Számtalan korábbi, külföldi oldalon találkozhattál már vele. Népszerű vonal ez most: szeresd magad, a tested, a lelked, szeress másokat, szeressük egymást! Egyáltalán nem baj, ha az ilyen szemléletek trendé válnak, és a csapból is folynak. Nem a trendiség miatt csatlakoztunk erre a vonalra mi is, hiszen a márkák (Phi Kozmetikum, almost 1.618) indulása óta ezt a szemléletet valljuk, de kicsit átfogóbban, tovább gondolva. Nem csak azt szeretnénk, hogy szeresd a bőrödet és fogadd el, hanem egy nagyon fontos következő lépésre buzdítunk: keresd meg, hogy mi okozza a bőrproblémádat!

Ennek a szemléletnek a népszerűsítésére egy nagyon szuper emberekből álló csapatot verbuváltunk össze. Van, akivel szorosabban kapcsolódtunk már korábban, van olyan is, akivel most ismerkedtünk meg, de a szemlélet közös! Mindenki felvállalja a bőrét, annak szépségével és „hibáival” együtt. Mindenki tisztában van azzal, hogy mitől ilyen, vagy olyan a bőre, mindenki utána járt, vagy az út elején van, de tudatos ebben.

A „kampányunk” fotózásához Hámori Zsófit kértük fel, aki nagyon érzékenyen mutatja be az embert. Korábbi munkáit elnézve nem volt kérdés, hogy tökéletes társunk lesz az együttműködésben, és így is lett. A csodaszép képeket neki köszönhetjük!

http://www.hamorizsofia.hu/

https://www.instagram.com/zsofiahamori/

https://www.facebook.com/hamori.zsofia 

Az nem volt kérdés, hogy teljesen natúr képeket szeretnénk, ahol minden bőrprobléma, ránc, szeplő látszódik. Viszont a fotózásnak megfelelő előkészítésre szükségünk volt a bőrünknek, amiről a csodakezű Pádár Detti gondoskodott.

És itt most hadd jegyezzük meg: a bőr szeretete, elfogadása nem azt jelenti, hogy ne sminkeld magad! De! Igen! Sminkeld magad, ha úgy szebbnek érzed magad az adott pillanatban. Detti szavaival élve, amit mi sem fogalmazhattunk volna meg szebben:

„Hiába szép a smink, ha a bőr nem kap megfelelő gondoskodást! Átmenetileg mindenképpen enyhülés és segítség a smink, de nem lehet a megoldás!”

http://www.muzsasminkstudio.hu/

https://www.instagram.com/makeupbydetti/

https://www.facebook.com/dettismink/

A csapat egyetlen férfi tagja, aki derekasan állta a sarat a nők gyűrűjében Horváth Richard volt, aki egy szuper werkfilmen örökítette meg a fotózást. Ezt is hamarosan megmutatjuk nektek! :)

Köszönjük a részvételt: Eszter, Bogi, Kati, Detti, Barbi, Eszti, Zsófi, Ricsi és a PHI csapatának!

Kövessetek minket a felületeinken, mert bemutatjuk a csajok bőrének történetét!

 #skinpositivity #skinpositivityphi

blog comments powered by Disqus
Az oldal tetejére