A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. :) Bővebb információ Rendben!
Termékek Menü

Szőlőmagolaj a legújabb, legrégebbi csodaszer

Szőlőmagolaj a legújabb, legrégebbi csodaszer Ez a natúr olaj maga a csoda! Imádja az emberei szervezet belül és kívül is egyaránt. A szőlőmagolaj érett szőlőszemek magvából készül, és linolénsav tartalmával tűnik ki. Az E-vitaminban különösen gazdag olajok közé tartozik. A szőlőmagvak gazdagok procyanidinokban. Ezek a flavonoidokhoz tartoznak, amelyek az anthociánokkal (aromaanyagok) állnak rokonságban. A procianidin a C- és B-vitamin, valamint a béta-karotin mellett ma a legismertebb gyökfogó, tehát antioxidáns.

Nézzük mi mindenben gazdag...

Bioaktív anyagok: Antioxidánsok, bioflavonok, klorofill, oligomer procianidok, polifenolok, fenolok (tokoferol), resveratrol, szteroidok (campesterolbéta-sitosterolstigmasterol),

Vitaminok: A-vitaminB-vitamin család, C-vitaminE-vitaminF-vitamin

Zsírsavösszetétel: Többszörösen telítetlen zsírsavakban gazdag

Sok szőlőmagolajnak nevezett olaj kapható ma már. De ahhoz, hogy a fenti tápanyagokat ténylegesen tartalmazza az általad megvásárolt olaj, jó ha tudod miről is ismerheted fel.

Egy jó minőségű, tápanyagban gazdag szőlőmagolajnak cefre szaga van. Nem is kicsit. Hisz csak és kizárólag a hidegen sajtolt eljárásban előállított olajok képesek megtartani a bennünk rejtőzködő vitaminokat, tápanyagot. Ez viszont azzal jár, hogy az eredeti illatukat is magukban hordozzák.

Egy valamit bizton állíthatunk. A kozmetikum ipar óriása a "tudatlan" vásárlót az orránál fogva vezetik. Éppen ezért, ha egy 100% tiszta szőlőmagolajnak nem cefre "illata" van, hanem valami kellemes, friss illat köszön vissza belőle, akkor biztos lehetsz abban, hogy megvezetnek. Ne hagyd, hogy az orrodnál fogva vezessenek! ;)

Tartalomhoz tartozó címkék: natúrkozmetikum arcápolás