Barion Pixel
A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. :) Bővebb információ

Törzsvásárlóknak

Nagy örömmel tölt el bennünket, hogy hónapról hónapra egyre több olyan névvel találkozunk a vásárlók között, aki már többször rendelt PHI termékeket. Ezért szeretnénk megköszönni és meghálálni a hűségeteket. Így létrehoztuk a Törzsvásárlói VIP csoportunkat.

Így kerülhetsz be Te is a Törzsvásárlói VIP csoportba:

Ha egy éven belül minimum 100.000 Ft-ot elköltesz nálunk (ezt több vásárlásból is összeteheted), akkor automatikusan PHI Törzsvásárló leszel. :) (A vásárlási értékbe a szállítási költség nem számít bele!)

Törzsvásárlói VIP tagság előnyei:

Ha Törzsvásárló vagy már, akkor minden vásárláskor 10% kedvezményt* kapsz a termékekből. Nincs minimum rendelési összeghatár sem, elég akár csak egy terméket megvásárolnod és már arra is megkapod a kedvezményt!
Törzsvásárlóinknak egyedi ajánlatokkal, és további kedvezményekkel is készülünk. Rendelés mellé ajándék termékek, kedvezmények összevonása, elsőbbségi vásárlás lehetősége, stb. is választható lesz.

Izgalmasan hangzik, ugye?
Bízunk benne, hogy egyre többen lesztek, és sok-sok meglepetéssel készülhetünk Nektek!

 *A kedvezményes árakat csak akkor látod, ha belépsz a PHIókodba.

Timi és Mariann
PHI szíve és lelke

 

blog comments powered by Disqus
Az oldal tetejére